25n
25N
25N

El Consell insta a "tindre en compte a la cultura" en les mesures: "Estem al vostre costat"

El Consell insta a "tindre en compte a la cultura" en les mesures: "Estem al vostre costat"
16/03/2020 -

La Conselleria de Cultura ha explicat aquest dilluns que ha contactat amb el Govern central perquè “tinga en compte la cultura en les mesures” que s’adopten per a pal·liar l’impacte econòmic del coronavirus, i ha assegurat que des de la Generalitat es dissenyaran mesures “complementàries i de reforç”. “Estem al vostre costat”, ha traslladat al sector.

A través de les xarxes socials, la Conselleria de Cultura ha assegurat que està “al costat de les actrius i dels actors, dels artistes i creatius, dels cantants i dels intèrprets”. “Volem remar en el sentit de les vostres necessitats”, ha indicat al sector.

Així, ha detallat que la crisi sanitària pel coronavirus i l’estat d’alarma és un “moment dur també per al sector cultural”. Per això, l’administració està “establint contacte amb tots els àmbits culturals per a començar a dissenyar mesures conjuntes” i així “tornar a obrir les portes de tots els espais treballant amb unitat”.

Per això, segons ha explicat, l’administració valenciana s’ha posat en contacte amb el Ministeri perquè “tinguen en compte a la cultura en les mesures que es prenguen i així, des de Cultura de la Generalitat, poder dissenyar les mesures complementàries i de reforç”.

“Volem que no s’anul·len les programacions, sinó que es reprogramen. Mirem cap a aqueix futur de normalitat que arribarà i volem estar llestos perquè el retorn de l’activitat cultural siga com deu”, ha subratllat la Conselleria.

Finalment, el departament que dirigeix Vicent Marzà ha agraït a “tot el sector cultural valencià el seu compromís” i que haja sabut “fer front a la situació extraordinària que vivim”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + quinze =