25n
Orgull
Orgull

El Consell incrementa en 4,8 milions d'euros les ajudes directes per a establiments d'oci nocturn per a atendre les sol·licituds pendents

El Consell modifica el Decret de les bases reguladores i de concessió directa d’ajudes a establiments d’oci nocturn per la covid-19

El Consell incrementa en 4,8 milions d'euros les ajudes directes per a establiments d'oci nocturn per a atendre les sol·licituds pendents
09/07/2021 -

El Consell ha autoritzat la modificació del Decret 29/2021, de 19 de febrer, del Consell, d’aprovació de les bases reguladores i de concessió directa d’ajudes a persones físiques o jurídiques explotadores d’establiments públics d’oci nocturn per la covid-19.

D’aquesta manera, es modifica la dotació inicial contemplada en el Decret 29/2021 d’ajudes directes per als establiments d’oci nocturn, passant de 8 a 12 milions d’euros. Així, s’incrementa en 4,8 milions les ajudes previstes inicialment, per a atendre les sol·licituds pendents.

Aquesta modificació es realitza després de l’aprovació de la modificació del Decret llei de mesures extraordinàries dirigides a persones físiques o jurídiques explotadores d’establiments públics d’oci nocturn de la Comunitat Valenciana.

En concret, s’ha modificat l’apartat 2 de l’article 6 del Decret 29/2021, especificant que ‘L’import global màxim de les ajudes que es concediran mitjançant aquest decret serà de 12.800.000,00 euros’.

Així mateix, queda modificat el desglossament de les ajudes per tipus de persona o entitat beneficiària, ajustant-se a l’actual pressupost aprovat per a aquestes ajudes. Així, el desglossament quedarà de la següent manera:

2.1. Per a les ajudes dirigides a les persones o entitats beneficiàries corresponents a la tipologia A) indicada en l’apartat 2 de l’article 2 d’aquest decret, es destinarà un import global màxim de 6.025.000,00 euros.

2.2. Per a les ajudes dirigides a les persones o entitats beneficiàries corresponents a la tipologia B) indicada en l’apartat 2 de l’article 2 d’aquest decret, es destinarà un import global màxim de 6.775.000,00 euros.

Cal assenyalar que aquesta modificació ha vingut determinada per la necessitat sobrevinguda d’atendre a centenars de sol·licituds, presentades dins de termini i que s’ha acreditat complien els requisits establits, però que s’hagueren quedat sense ajuda, en un sector que, com és el de l’oci nocturn, ha patit de manera especial les conseqüències de la crisi sanitària originada per la covid-19; una resposta que s’adopta de manera urgent, atés que el termini per a resoldre sobre les ajudes finalitza en escasses dates.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =