25n
25N
25N

El Consell impulsa Parc Sagunt amb la millora dels accessos que augmentaran la connectivitat, la seguretat viària i el creixement cap a la segona fase

Els consellers d’Obres P√ļbliques i Hisenda visiten les obres d’acc√©s al parc que permetran estalviar als vehicles pesants 1.600 km a l’any, la qual cosa suposa deixar d’emetre 820 tones a l’any de CO‚āā

El Consell impulsa Parc Sagunt amb la millora dels accessos que augmentaran la connectivitat, la seguretat viària i el creixement cap a la segona fase
15/12/2020 -

El conseller de Pol√≠tica Territorial, Obres P√ļbliques i Mobilitat, Arcadi Espa√Īa, i el conseller d’Hisenda i Model Econ√≤mic, Vicent Soler, en la seua visita a les obres de la rotonda d’acc√©s a Parc Sagunt, han valorat l’impuls que la Generalitat ha donat a aquest parc empresarial amb el treball conjunt entre les diferents administracions i el suport dels agents econ√≤mics.

En aquest sentit, el conseller Arcadi Espa√Īa ha assenyalat que Parc Sagunt “√©s la demostraci√≥ que, quan l’Administraci√≥ de la Generalitat juntament amb l’Ajuntament de Sagunt i el Govern d’Espanya treballen juntes aliades amb el sector empresarial, l’economia creix i es generen llocs de treball”.

Per al titular d’Obres P√ļbliques, “cal continuar fent passos com ho demostra l’execuci√≥ de la rotonda d’acc√©s a Parc Sagunt, que amb una inversi√≥ d’1.170.000 euros no sols millorar√† la connectivitat de tot el pol√≠gon, sin√≥ que permetr√† estalviar als vehicles pesants 1600 quil√≤metres a l’any, la qual cosa suposa deixar d’emetre 820 tones a l’any de CO‚āā”. “En definitiva, – ha afegit Arcadi Espa√Īa-, “√©s una actuaci√≥ d’infraestructures que millora la connectivitat, l’accessibilitat i la seguretat vi√†ria i que permetr√† el creixement cap a Parc Sagunt II”.

A m√©s, ha destacat que l’any vinent ser√† molt important perqu√® “Parc Sagunt es transformar√† en una empresa p√ļblica formada per la Generalitat i SEPIDES per a promocionar el s√≤l industrial al llarg de tota la Comunitat Valenciana”.

Per part seua, Vicent Soler ha assenyalat que “el projecte de Parc Sagunt va estar abandonat durant anys, tant per la falta de suport de l’anterior Govern central com de l’anterior Consell” i ha incidit en qu√® gr√†cies a l’aposta de la Generalitat, “hem aconseguit revitalitzar el projecte i convertir-lo en una gran oportunitat per a avan√ßar en la recuperaci√≥ econ√≤mica”.

“Quan arribem al Consell ens trobem amb un projecte a la vora del concurs i que generava una gran inseguretat per a qualsevol potencial inversor que poguera estar interessat”, ha lamentat Soler, per a qui “Parc Sagunt √©s l’exemple perfecte de l’aposta que est√† realitzant aquest Consell pel s√≤l log√≠stic, industrial i terciari de la Comunitat Valenciana. “√Čs una de les actuacions econ√≤mic-industrial m√©s importants escomeses per la Generalitat des del comen√ßament d’aquesta legislatura”, ha assegurat.

Millor accés i connectivitat

Les obres de ‘Millora de la Seguretat Vi√†ria en el PK 4+000 de la Carretera CV-309, T.M. Sagunt’, que han visitat els consellers juntament amb l’alcalde de Sagunt, Dar√≠o Moreno, consisteixen en la construcci√≥ d’una intersecci√≥ tipus glorieta per a moderar la velocitat en el tram, reordenar les connexions amb Parc Sagunt I amb un increment de la seguretat vi√†ria i completar la intersecci√≥ actual dotant-la dels moviments a esquerra.

Aix√≠ mateix est√† previst que aquesta actuaci√≥ es modifique amb el desenvolupament de Parc Sagunt II, moment en el qual ser√† necess√†ria la transformaci√≥ de la intersecci√≥ girat√≤ria projectada en un enlla√ß a diferent nivell, compatible amb el futur acc√©s ferroviari al port. Totes les connexions amb la cal√ßada anular es projecten amb dos carrils, mantenint-se els ramals de gir directe per a l’entrada a Parc Sagunt des de Val√®ncia i per a l’eixida del recinte empresarial cap al nord.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − catorze =