caixa popular

Oltra: "El Consell ajudarà a visualitzar la vaga feminista del 8 de març"

Oltra: "El Consell ajudarà a visualitzar la vaga feminista del 8 de març"
19/02/2018 -

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha assegurat que el Consell ajudarà a “visualitzar” les mobilitzacions feministes del pròxim 8 de març, Dia Internacional de les Dones, convocada per diferents col·lectius feministes, entitats socials i organitzacions sindicals.

Així ho ha confirmat Oltra després de la reunió a València amb les responsables en matèria d’Igualtat d’UGT-PV i CCOO-PV i els seus secretaris generals per a tractar, precisament, sobre el suport a la convocatòria dels aturs parcials convocats pels sindicats.

Sobre aquest tema ha destacat la coincidència amb les organitzacions sindicals i els moviments feministes en la necessitat de visualitzar els motius de la vaga, i els ha concretat en “la excletja salarial, les desigualtats i la violència contra les dones”.

Sobre la bretxa salarial, la vicepresidenta del Consell ha assenyalat que les dones “encara cobrem de mitjana un 25 per cent menys que els homes el que significa que a partir de setembre respecte als homes es treballaria gratis”.

També ha subratllat que les desigualtats “encara perviuen en la nostra societat” i que la violència contra les dones és la “expressió més dramàtica” que es poden manifestar de diverses maneres, com l’assetjament laboral, l’assetjament sexual, o els abusos.

Per açò, segons ha avançat Mónica Oltra, el Consell facilitarà informació bàsicament sobre la motivació d’aquesta vaga que és “compartida des del Govern del Botànic” i facilitarà a les empleades i els empleats públics que vulguen sumar-se a aquests aturs parcials, la “llibertat” i tota la informació necessària.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + tretze =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018