25n
25N
25N

El Consell facilita la tramitació d'ajudes urgents per a pal·liar els danys de la DANA en habitatge

El Consell facilita la tramitació d'ajudes urgents per a pal·liar els danys de la DANA en habitatge
10/04/2020 -

El Ple del Consell ha autoritzat la modificació de la tramitació de les ajudes urgents per pal·liar els danys produïts en habitatges ocasionats per la DANA (Depressió Aïllada en Nivells Alts) durant el mes de setembre passat, amb l’objectiu de facilitar la tramitació de les ajudes durant el confinament de la població provocada per la crisi de la COVID-19.

El decret del passat 18 d’octubre establia les bases reguladores i procediment de concessió directa d’ajudes urgents als municipis afectats pels danys produïts pel temporal de pluges, fenòmens costaners i vents ocorregut en la Comunitat Valenciana entre l’11 i el 14 de setembre de 2019.

A causa de la situació d’excepcionalitat actual de confinament, el Consell ha estimat aprovar un decret amb un únic article per a facilitar la tramitació de les ajudes.

En ell s’estableix que la documentació que segons l’article 7.2 del Decret 236/2019, de 18 d’octubre del Consell, havia d’acompanyar a la sol·licitud, ara podrà substituir-se per una declaració responsable de la persona peticionària d’estar en possessió d’aquesta documentació.

Així mateix, estipula que, en cas de presentar una declaració responsable acompanyant a la sol·licitud de les ajudes, els originals o còpies compulsades dels documents indicats, una vegada finalitze el període de confinament, s’hauran de presentar juntament amb la resta de la documentació per a la justificació i pagament de les ajudes concedides.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 11 =