25n
25N
25N

El Consell estudiarà la sentència del TSJCV sobre Port Mediterrani per a decidir si recorre

El Consell estudiarà la sentència del TSJCV sobre Port Mediterrani per a decidir si recorre
21/10/2019 -

La Generalitat estudiarà la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) que anul·la l’informe del Consell que denegava l’any 2016 la proposta del Pla d’Actuació Territorial Estratègica (ATE) ‘Port Mediterrani’ per a decidir si presenta un recurs.

Així ho ha indicat en declaracions als mitjans el president, Ximo Puig, qui ha indicat que abans d’anunciar un recurs “cal estudiar la sentència i veure exactament quina part d’eixos informes no estaven ben realitzats o pensa el tribunal que no han sigut suficientment clars”.

“No tenim una posició prèvia, allò que volem és que es complisca la legislació”, ha dit Puig, perquè a la Comunitat Valenciana “hi ha seguretat jurídica”.

Per açò, una empresa que no està d’acord amb una resolució pot recórrer-la i a vegades, com ara, se li dona la raó. Ara, estudiaran la sentència “des del respecte a la legalitat” i en funció d’eixe estudi “es prendrà la decisió que corresponga”.

Els magistrats han estimat parcialment el recurs presentat per la mercantil promotora del projecte i consideren que la memòria ambiental desfavorable a aquest projecte comercial, hoteler i d’oci en la localitat valenciana de Paterna és insuficient, per la qual cosa ordenen retrotraure el procediment perquè l’Administració emeta un nou informe que fixe les condicions necessàries perquè eixa actuació siga sostenible.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − un =