caixa popular

El Consell avaluarà si Intu Mediterrani compleix criteris legals i de protecció del territori "sense prejuís"

El Consell avaluarà si Intu Mediterrani compleix criteris legals i de protecció del territori "sense prejuís"
27/07/2018 -

El Govern valencià avaluarà si el nou projecte de Port Mediterrani de Paterna (València), Intu Mediterrani, compleix els criteris requerits des del punt de vista “legal, tècnic, de protecció del territori i d’economia sostenible” quan l’empresa els presente la proposta, ja que “aquest Consell no fa prejuís”.

Així ho ha manifestat aquest divendres la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, en la roda de premsa celebrada després del Ple del Consell en ser preguntada per la valoració que l’Executiu autonòmic fa sobre la nova proposta per a Port Mediterrani.

L’empresa Intu Eurofunds va presentar aquest dijous un nou projecte per a Port Mediterrani de Paterna (València), que es dirà Intu Mediterrani, i on la “sostenibilitat orienta tot” el disseny, que redueix en un 25% la seua superfície, en passar d’una edificabilitat de 500.000 metres quadrats en la proposta anterior als 375.000 metres, i “compleix àmpliament la legalitat”, segons va explicar la mercantil.

Així, Oltra ha assenyalat que serà la Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori l’encarregada d’avaluar aquesta nova iniciativa quan la firma els presente el nou Intu Mediterrani.

“Els projectes arriben a la Conselleria, tots ells, i s’avaluen des del punt de vista legal, tècnic i d’adequació a la línia de protecció del territori i economia sostenible que aquest Consell marca”, ha indicat la vicepresidenta.

D’aquesta manera, ha insistit que Vivenda “avaluarà” si aquesta nova proposta “s’ajusta” a aquests requisits i ho farà “sense prejuís”, atés que eixe és el procediment que segueix aquest Consell: “Eixa és la línia per a aquest i qualsevol projecte”, ha subratllat Oltra.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 9 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris