25n
25N
25N

El Consell disposa de fins a 4.000 places hoteleres per al personal de Seguretat i Emergències a les tres províncies

El Consell disposa de fins a 4.000 places hoteleres per al personal de Seguretat i Emergències a les tres províncies
16/04/2020 -

El Consell disposa de fins a 4.000 places d’hotel i apartaments per al personal d’Emergències i Protecció Civil repartits entre les tres províncies. Aquests allotjaments -que ja estan a la disposició del personal sanitari- també podran ser utilitzats pels efectius d’aquests serveis que treballen en situacions de major risc o tenen familiars vulnerables i podran aïllar-se en aquests establiments voluntàriament.

Aquesta iniciativa s’estén també a professionals d’aquests sectors que, si treballen lluny del seu domicili habitual, necessiten allotjament i a les forces i cossos de seguretat de l’Estat que així ho sol·liciten.

Així s’ha decidit aquest dijous en una reunió que, per videoconferència, han mantingut la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, i el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, el departament de la qual coordina la disponibilitat de les places hoteleres a la Comunitat Valenciana. En la trobada també han participat els responsables de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències i representants de la Conselleria de Sanitat.

En la reunió s’ha analitzat la situació dels i les professionals dels serveis d’Emergències, així com de policies dels tres cossos (Nacional, Autonòmica i Local) guàrdies civils, bombers i agents de protecció civil perquè, una vegada finalitzats els seus torns de treball en els quals han estat en situacions de major risc per contagi de la COVID-19, puguen allotjar-se en aquests establiments turístics de manera voluntària.

Tal com ha explicat, “proporcionarem allotjament al personal d’Emergències i Protecció Civil, així com a les forces i cossos de seguretat de l’Estat, en hotels medicalitzats i apartaments perquè els i les professionals que es veuen obligats a treballar en situacions de risc, o aquells que donen positiu per COVID-19, disposen de les mesures necessàries per a protegir-se i evitar possibles contagis a les seues famílies”.

Per part seua, Arcadi España ha ressaltat que “oferir facilitats al personal sanitari, així com al personal d’emergència i seguretat, als quals cal agrair la seua professionalitat i dedicació incansable en aquests moments, és una prioritat per al Govern valencià i, des de la Generalitat, continuarem treballant per a cuidar a tots els professionals que ens cuiden i protegeixen en aquesta crisi sanitària”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − dos =