25n
25N
25N

El Consell destina 213.000 euros a la compra de material contra la COVID-19 en centres sociosanitaris

Els contractes inclouen la compra de 10.050 mascaretes i material per a alleujar l’aïllament

El Consell destina 213.000 euros a la compra de material contra la COVID-19 en centres sociosanitaris
22/01/2021 -

El ple del Consell ha pres raó de la contractació per part de l’Institut Valencià d’Atenció SocioSanitària (IVASS) de material i serveis per valor de més de 213.000 euros, per a fer front a la Covid-19 i als brots detectats en diverses residències i centres ocupacionals dependents de l’entitat.

Aquestes contractacions es refereixen a determinats serveis i subministraments, i s’han tramitat per emergència amb la finalitat d’evitar la propagació de la Covid-19, i en compliment de les instruccions establertes des del Ministeri de Sanitat, amb l’objectiu de donar prioritat absoluta a la protecció de la salut de la ciutadania i evitar els riscos de contagi.

Els contractes són referits als serveis de neteja, restauració i desinfecció, atenció mèdica, subministrament de purificadors d’aire, roba de treball per al personal dels centres i material de protecció, com 400 tapa botes amb sola reforçada i 14.050 màscares FFP2.

Així mateix, s’inclouen en aquests contractes la compra de material per a alleujar el confinament, com són televisors i altres petits electrodomèstics.

Aquests materials i serveis van dirigits a les residències: Caixa Ontinyent, Jubalcoy d’Elx, Manises, Bennàger a Aldaia, l’Almara i Carmen Picó, així com als centres ocupacionals del Maestrat, Belcaire, Carrús, La Tramoia i Marxalenes.

Els centres de dia de Carlet i de la Mare de Déu del Castell també són destinataris d’aquests contractes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − sis =