25n
Orgull
Orgull

El Consell dona per acomplit el 84% dels objectius marcats en l'anterior seminari d'octubre

El Consell dona per acomplit el 84% dels objectius marcats en l'anterior seminari d'octubre
24/07/2021 -

El Consell ha complit el 84% dels objectius que es va marcar en el Seminari de Govern-Tardor 2020 el passat octubre i el 85% dels acordats en l’inici de legislatura, el juliol de 2019.

Així ho ha explicat la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, en la roda de premsa per a oferir les conclusions del Seminari d’Estiu del Consell celebrat a Benassal (Castelló).

Oltra, durant la seua intervenció, ha assenyalat que “des del principi de la crisi sanitària tots els esforços del Consell han anat dirigits a evitar que es convertira també en una crisi econòmica i social” i que han dedicat “tots els esforços econòmics i humans a desenvolupar una vacuna social de protecció de les persones i col·lectius més afectats”.

No obstant això, ha subratllat que tot eixe treball no és la “desviat” de l'”acció de govern quotidiana” i que “l’urgent no ha desviat de l’important”, del “compliment dels objectius marcats”.

En eixe context, ha recordat que l’anterior seminari va tindre lloc fa deu mesos i en aquest temps hi ha hagut “moments molt dolorosos”, però també s’ha vist “com la ciència s’ha reivindicat amb la importància que ha de tindre i a poc a poc se’ns està ajudant a reprendre les activitats”.

En aquell seminari celebrat a Aiora i Cofrents l’octubre de 2020 es van marcar 58 objectius, dels quals s’han complit el 84% i estan en execució huit. Des de l’inici de la legislatura, s’han complit el 85% dels objectius marcats en el primer seminari, de juliol de 2019, i un 15% estan encara en execució, “perquè molts d’ells són objectius vius amb un desenvolupament constant”, ha precisat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 3 =