25n
25N
25N

El Consell ratifica la contractació de serveis per a la prevenció del coronavirus en la Comunitat Valenciana

A més, s’ha posat en marxa un telèfon d’informació a la ciutadania perquè puguen realitzar consultes o exposar els seus dubtes

El Consell ratifica la contractació de serveis per a la prevenció del coronavirus en la Comunitat Valenciana
02/10/2020 -

El Ple del Consell ha ratificat la declaració d’emergència per a la contractació de determinats serveis que permeten dur a terme una labor de prevenció i d’informació a la població sobre les mesures que han de prendre els ciutadans per a prevenir el coronavirus en la Comunitat Valenciana.

La finalitat de contractació d’aquests serveis és dur a terme accions per a mantenir a la població informada sobre quines són les mesures correctes per a evitar el contagi de COVID-19, amb la finalitat de contenir els contagis i poder fer front a la pandèmia.

Per a això, s’ha posat en marxa un telèfon d’informació al ciutadà, perquè dispose d’un canal d’informació en el qual puga realitzar consultes i exposar els possibles dubtes que li puguen sorgir sobre les mesures necessàries que s’han de prendre per a evitar el coronavirus. Aquest servei suposa un cost de 2.684.268 euros amb IVA.

D’altra banda, s’ha contractat un servei d’espais en mitjans de comunicació per a poder dur a terme la difusió de les campanyes informatives, centrades a oferir a la ciutadania els consells i tota la informació necessària sobre com evitar contagis durant la pandèmia, amb un cost de 89.557 euros amb IVA.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =