25n
25N
25N

El Consell contracta la confecció de mascaretes per al personal de pimes comercials detallistes

El Consell contracta la confecció de mascaretes per al personal de pimes comercials detallistes
30/04/2020 -

El Ple del Consell ha aprovat la contractació d’emergència, originada per esdeveniments derivats de la declaració de l’estat d’alarma a través del Reial decret 463/2020, de 14 de març, per a la confecció de mascaretes destinades a l’ús del personal de pimes comercials detallistes de la Comunitat Valenciana.

La declaració de l’estat d’alarma determina la prohibició de l’activitat comercial, excepte els establiments detallistes de béns i productes de primera necessitat.

El personal que treballa en aquests establiments necessita equips de protecció bàsics, com a mascaretes. La forta demanda ha provocat que siga difícil a les pimes comercials detallistes accedir a aquest material, per la qual cosa s’ha decidit adquirir una partida de mascaretes.

La Generalitat no compta amb els mitjans tècnics i humans per a fer aquest treball de confecció, qüestió per la qual fa falta la contractació externa del servei.

La cooperativa valenciana Fil a Fil és l’encarregada de la confecció d’un total de 9.600 mascaretes per a l’ús del personal dels comerços pime detallistes de la Comunitat Valenciana, per un import de 14.520 euros (IVA inclòs).

L’article 120 de la Llei de Contractes del Sector Públic estableix un règim excepcional quan l’Administració haja d’actuar de manera immediata a causa d’esdeveniments catastròfics.

En aquestes situacions, l’òrgan de contractació, sense obligació de tramitar expedient de contractació, podrà ordenar l’execució del necessari per a remeiar l’esdeveniment produït o satisfer la necessitat sobrevinguda, o contractar lliurement el seu objecte, en tot o en part, donant compte d’aquests acords al Consell en el termini màxim de trenta dies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 7 =

museo prehistoria