25n
25N
25N

El Consell col·labora amb la Universitat Politècnica de València per al funcionament de l'aula i la Càtedra d'Infància i Adolescència

L’objectiu és la promoció i desenvolupament d’activitats de formació i divulgació del coneixement sobre la infància i adolescència

El Consell col·labora amb la Universitat Politècnica de València per al funcionament de l'aula i la Càtedra d'Infància i Adolescència
04/12/2020 -

El Ple del Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i la Universitat Politècnica de València (UV) per al funcionament de l’aula i la Càtedra d’Infància i Adolescència.

L’objecte del conveni és el funcionament en 2020 de l’Aula d’infància i la constitució i funcionament, també en aquest exercici, d’una Càtedra d’Infància i Adolescència com a marc de col·laboració entre totes dues institucions.

La finalitat de la càtedra serà la promoció i desenvolupament, des d’un enfocament interdisciplinari, d’activitats de formació i de divulgació i transferència del coneixement sobre la infància i l’adolescència entre les persones professionals i estudiants universitàries, personal investigador, administracions públiques i agents socials i societat en general.

Entre altres funcions destaca l’intercanvi d’habilitats i competències per a l’exercici professional actual o futur, el desenvolupament de línies d’investigació, projectes i elaboració de tesis doctorals, formació contínua i assessorament, així com la divulgació dels drets individuals i col·lectius reconeguts a la infància i l’adolescència i la sensibilització per a la seua promoció, desenvolupament, defensa i protecció.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el desenvolupament de la Llei 26/2018 de 21 de desembre, de la Generalitat, de drets i garanties de la infància i l’adolescència. Per a la posada en funcionament de la càtedra, la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives aportarà 20.000 euros.

Per a la societat en general des de la Càtedra d’Infància i Adolescència es realitzaran activitats formatives i de divulgació amb les quals es pretén donar a conéixer els drets d’un col·lectiu vulnerable, com son les persones menors edat i, en general, la sensibilització i mobilització social en pro de la infància. Per a això, es promourà l’organització de jornades i fòrums, la realització de publicacions, exposicions i activitats culturals, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 5 =