25n
25N
25N

El Consell col·labora amb l'Ajuntament de Quart de Poblet en el programa de prestació d'assistència sanitària ambulatòria

El Consell col·labora amb l'Ajuntament de Quart de Poblet en el programa de prestació d'assistència sanitària ambulatòria
29/05/2020 -

El Ple del Consell ha autoritzat un conveni de col·laboració entre la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i l’Ajuntament de Quart de Poblet, inclòs en el programa de prestació d’assistència sanitària ambulatòria.

L’objecte del conveni és establir la cooperació entre totes dues administracions en el manteniment del consultori d’atenció primària de titularitat municipal per a la prestació d’assistència sanitària en règim ambulatori als assegurats i beneficiaris del Sistema Nacional de Salut, per part del personal dependent de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública durant l’any 2020.

Des de l’any 1997 s’han signat convenis de col·laboració entre la Generalitat i diversos ajuntaments de la Comunitat Valenciana, en relació amb la prestació d’assistència sanitària ambulatòria, l’objecte de la qual és establir l’ajuda econòmica per a la cooperació en el manteniment dels centres d’atenció primària de titularitat municipal.

En concret, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública abonarà a l’Ajuntament de Quart de Poblet un total de 10.395,00 euros, distribuïts al llarg de l’exercici de 2020.

En total, a la Comunitat Valenciana hi ha 552 consultoris d’atenció primària de titularitat municipal en 405 ajuntaments. Per províncies, la província d’Alacant compta amb 158 centres en 99 ajuntaments; la província de Castelló disposa de 143 centres que pertanyen a 114 ajuntaments; i la província de València té 251 centres en 192 ajuntaments.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 19 =