25n
25N
25N

El Consell celebrarà el seu seminari retardat pel coronavirus el pròxim cap de setmana a la Vall d'Aiora-Cofrents

El Consell celebrarà el seu seminari retardat pel coronavirus el pròxim cap de setmana a la Vall d'Aiora-Cofrents
25/09/2020 -

El Consell celebrarà el pròxim cap de setmana a la comarca de la Vall d’Aiora-Cofrents el seu seminari d’estiu d’avaluació dels objectius de govern, que va haver de ser ajornat per la situació de la crisi sanitària del coronavirus. No obstant això, segons ha avançat la vicepresidenta i portaveu, Mónica Oltra, després de la roda de premsa del ple, aquesta trobada estarà marcada tant per la pandèmia com per la reconstrucció.

Oltra ha donat detalls d’aquest seminari, que sempre realitza el Consell fora de València i en les tres províncies, i que en aquest cas es va a la comarca valenciana “en eixa reivindicació del nostre interior”.

En el seminari, el Consell reprendrà el treball d’avaluació dels seus objectius però “òbviament molt marcats per la pandèmia i tota la reconstrucció postpandèmia” i es planificarà el treball “com hem fet sempre perquè aquest és un Consell que no funciona per ocurrències, sinó amb un treball planificat, seriós i responsable que s’avalua i planifica”.

Preguntada pel motiu pel qual el seminari no es va realitzar a l’estiu, quan la taxa d’incidència del virus era menor, Oltra ha justificat que en aqueix moment s’estava programant la desescalada i veient l’evolució de la pandèmia, al mateix temps que ha admés que s’esperava que la segona ona fora més entrat la tardor i no en aquestes dates.

Així mateix, ha defensat que es realitza ara també una vegada celebrades a l’estiu totes les taules de diàleg social, territorial i de reconstrucció, els treballs de la qual s’incorporaran ara al seminari, que es preveu que no siga tan nombrós i amb distribució d’espais, persones i normes de seguretat que corresponen a la situació de pandèmia. En tot cas, Oltra ha assenyalat que aquesta setmana es perfilaran els continguts i els temes més sectorials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + dinou =