25n
Orgull
Orgull

El Consell declara la caducitat de l'expedient de l'Actuació Territorial Estratègica Port Mediterrani

Es dona per desistida la sol·licitud de l’empresa promotora al no presentar la garantia dins del termini i en la forma escaient, previ advertiment de caducitat

El Consell declara la caducitat de l'expedient de l'Actuació Territorial Estratègica Port Mediterrani
30/07/2021 -

El Ple del Consell ha declarat la caducitat de l’expedient de l’Actuació Territorial Estratègica Port Mediterrani, que consistia en la construcció d’un macrocentre comercial situat en els municipis de Paterna i Godella amb diversos usos comercials, hotelers i d’oci d’àmbit d’influència regional, donant per desistida la sol·licitud formulada per l’empresa Intu Eurofund València SLU.

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha informat durant la roda de premsa posterior al Ple que la mercantil no ha presentat la garantia en la forma oportuna.

“Per tant, -ha assenyalat- previ advertiment de caducitat amb nou termini per a presentar la garantia i sense que ho haja fet, finalment el Consell ha declarat la caducitat de l’ATE i considera al promotor desistit de la seua petició”.

Oltra ha destacat que l’actual Consell és un govern té com a objectiu “vetlar pels interessos dels valencians i valencianes”, fent front a les “especulacions que després ens hipotequen amb formigó i deutes per a generacions”.

En aquest sentit, ha afirmat que actua “amb responsabilitat”, donant acollida a inversions “responsables i productives”, entre les quals s’ha posat com a exemple la primera fase de Parc Sagunt, on “ja s’han creat 1.000 llocs de treball i hi ha compromesa una inversió de 500 milions d’euros. Realitats enfront de promeses i especulacions”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 1 =