25n
25N
25N

El Consell avança en el disseny del nou model del sector públic instrumental

El Consell avança en el disseny del nou model del sector públic instrumental
09/12/2019 -

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha presidit aquest dilluns la comissió de diàleg social del sector públic instrumental de la Generalitat. Es tracta de la primera reunió de la nova legislatura del Botànic II, amb l’objectiu d’avançar en el disseny del nou model del sector públic instrumental.

Aquesta sessió s’emmarca en l’aposta del Consell per aconseguir un sector públic més eficaç, dotat d’instruments necessaris per a garantir una major transparència, seguretat jurídica i gestió responsable.

Els últims acords aconseguits en el si d’aquesta comissió han permés establir criteris per a la reducció de la temporalitat i l’oferta pública d’ocupació 2017-2019, determinar criteris generals per a les oposicions del sector públic instrumental per a la provisió definitiva de personal laboral fix i la creació de borses d’ocupació pública transparents, detalla la Generalitat en un comunicat.

En la comissió han participat representants dels sindicats CCOO PV, UGT-PV i Intersindical Valenciana, així com la secretària autonòmica de Model Econòmic, Mª José Mira; la directora general de Sector Públic i Patrimoni, Isabel Castelló; la directora general de Pressupostos, Eva Martínez, i el director general de Treball i Benestar Social, Gustavo Gardey.

Aquest òrgan es va crear en 2016, en el marc de l’acord de legislatura de la taula general de negociació del personal funcionari, estatutari i laboral de la Generalitat. S’encarrega de debatre i estudiar qüestions laborals de caràcter col·lectiu en relació amb els empleats de les empreses públiques.

Paral·lelament, la comissió analitza i debat sobre el disseny del nou model de sector públic instrumental, la seua reordenació, racionalització i marc normatiu. També realitza propostes d’actuació en matèria de recursos humans i estudia i debat l’estructura de la negociació col·lectiva en el sector públic instrumental.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − sis =