25n
25N
25N

El Consell autoritza la contractació d'un servei d'organització de les estades formatives en anglés per al professorat

El Consell autoritza la contractació d'un servei d'organització de les estades formatives en anglés per al professorat
14/02/2020 -

El Ple del Consell ha acordat autoritzar la contractació d’un servei per a l’organització i realització d’estades formatives d’idiomes per al personal docent.

Aquestes estades formatives es desenvolupen al territori nacional, al Regne Unit i Irlanda i van dirigides al professorat d’educació infantil, primària i secundària dels centres docents públics i concertats de la Comunitat Valenciana.

El pressupost base de licitació és de 5.404.611 euros, IVA inclòs. Atés que es preveu una modificació del 20 % i quatre pròrrogues d’un any cada una, el valor estimat total de la proposta de contractació ascendeix a 26.971.187,36 euros.

L’execució del contracte, de caràcter pluriennal, comprén un període de 12 mesos a partir de l’endemà de la data en què es formalitze, amb possibilitat de quatre pròrrogues d’un any cada una, amb una durada total màxima de 5 anys.

Aquestes estades formatives consisteixen en cursos d’anglés oral, seguint la metodologia d’immersió, i es realitzen cursos intensius en territori nacional i estades d’un mes al Regne Unit o Irlanda. Tenen com a principal objectiu el perfeccionament lingüístic i metodològic en anglés del professorat valencià.

Cal recordar que les estades formatives gratuïtes per als docents valencians es duen a terme des de fa uns quants cursos i que formen part del pla d’acompanyament per a la formació en anglés del professorat juntament amb els cursos gratuïts a les EOI i els cursos que s’ofereixen als centres de formació del professorat, amb la finalitat de dotar les plantilles docents d’eines de coneixement de llengües en el marc del sistema educatiu plurilingüe autonòmic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 − un =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus