25n
25N
25N

El Consell autoritza la constitució d'un dret de superfície per part del Ivace a favor de l'Institut Tecnològic d'Informàtica

El valor d’aquest dret és de 5,1 milions d’euros a percebre pel Ivace durant 99 anys en forma de cànon anual

El Consell autoritza la constitució d'un dret de superfície per part del Ivace a favor de l'Institut Tecnològic d'Informàtica
05/02/2021 -

El Ple del Consell ha acordat autoritzar la constitució d’un dret de superfície per part de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) a favor de l’Institut Tecnològic d’Informàtica (ITI), el qual ocupa en l’actualitat uns locals a la Universitat Politècnica de València (UPV).

Aquest dret correspon a un immoble situat sobre quatre parcel·les del Parc Tecnològic de Paterna que compten amb una superfície de 5.226 m² i una superfície edificada de 4.140 m². El valor d’aquest dret és de 5,1 milions d’euros a percebre per l’Ivace durant 99 anys en forma de cànon anual.

La majoria dels Centres Tecnològics de la Comunitat Valenciana estan situats en diversos immobles propietat de l’Ivace i compten amb drets de superfície. Aquesta figura afavoreix l’estabilitat econòmica financera d’aquests centres i permet l’accés a ajudes públiques per a obres i reformes, en la seua condició de superficiari.

La ubicació de l’Institut Tecnològic de la Informàtica al Parc Tecnològic de Paterna redundarà en benefici de les seues empreses associades els qui poden beneficiar-se d’un entorn tecnològic amb accés a equips científics- tècnics i a personal tècnic qualificat amb els quals col·laborar.

Servirà d’incentiu per a la creació i el desenvolupament de noves empreses atretes pels serveis i recursos tecnològics que l’ITI posarà a la disposició de les empreses valencianes en els espais que ha sol·licitat ocupar.

I potenciarà la cooperació entre centres tecnològics, ja que actualment hi ha sis centres pertanyents a REDIT amb instal·lacions al Parc Tecnològic: AIDIMME (Institut Técnológico Metalmecánico, Moble, Fusta, Embalatge i Afins), AIMPLAS (Institut Tecnològic del Plàstic), AINIA (Institut Tecnològic Agroalimentari), AITEX (Institut Tecnològic Tèxtil), ITE (Institut Tecnològic de l’Energia) i ITENE (Institut Tecnològic de l’Embalatge, Transport i Logística).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − quatre =