25n
25N
25N

El Consell aprova una modificació de crèdit de huit milions d'euros per a ajudes a l'oci nocturn

El Consell aprova una modificació de crèdit de huit milions d'euros per a ajudes a l'oci nocturn
16/04/2021 -

La vicepresidenta de la Generalitat i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha anunciat que el Consell ha aprovat una modificació de crèdit de huit milions d’euros per a ajudes al sector de l’oci nocturn, obligat a tancar a causa de les restriccions per a frenar el coronavirus.

Així ho ha explicat Oltra aquest divendres durant la roda de premsa per a informar sobre els assumptes tractats en el ple del Consell, preguntada per les reclamacions del sector per a accedir a ajudes.

Precisament, l’acampada de l’oci nocturn #13A ha arrancat la seua quarta jornada aquest divendres, amb les seues 13 botigues i 13 hores davant el Palau de la Generalitat, i per a demanar que el ple del Consell abordara les mesures del pla de rescat del sector per a desbloquejar el procés negociador.

La Coordinadora Empresarial d’Oci i Hostaleria de la Comunitat Valenciana (CEOH) ha advertit que no alçaran l’acampada fins que no s’inicie el cobrament de les ajudes directes a l’oci nocturn del ‘Pla Resistir’, que les pimes porten esperant des del mes de novembre passat, i es cree un fons específic per a l’oci nocturn dins del ‘Pla Resistir+’ que comprometa 50 milions d’euros per al rescat de les seues empreses.

Igualment, el dijous, djs i treballadors de l’oci nocturn van acudir a les portes del Palau de la Generalitat per a exigir que se’ls permeta tornar a realitzar la seua activitat en una protesta en la qual han trencat discos de vinil i guardioles per a criticar que porten “13 mesos sense treballar”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − quinze =