25n
25N
25N

El Consell aprova el nou Espai Sanitari Roís de Corella de Gandia

El Consell aprova el nou Espai Sanitari Roís de Corella de Gandia
14/02/2020 -

El Ple del Consell ha aprovat l’execució de l’obra per a la construcció del nou Espai Sanitari Roís de Corella de Gandia, que compta amb un pressupost de 18,3 milions d’euros.

El termini d’execució de les obres és de 30 mesos i s’espera que s’inicien abans d’estiu.

El nou Espai Sanitari estarà compost per un Centre Sanitari Integrat, amb una superfície de 6.935 metres quadrats construïts; un Centre de Salut Pública de 1.696 metres quadrats; un aparcament subterrani per al personal sanitari i una zona enjardinada.

Així mateix, aquest espai sanitari atendrà part de la població que actualment és atesa en el centre de Salut Gandia-Beniopa, la dels consultoris auxiliars de Beniopa i Benipeixcar, així com en la Unitat de Salut Mental de l’hospital Francesc de Borja.

Fins hui, s’han dut a terme els treballs de demolició de l’antic hospital Francesc de Borja de Gandia per a poder albergar i executar les obres del nou complex sanitari Roís de Corella, amb una superfície d’uns 37.000 metres quadrats i un pressupost d’1.420.540,00 euros.

Centre Roís de Corella

El Centre Sanitari Integrat de Roís de Corella albergarà un centre d’atenció primària amb P.A. C. i unitats de suport (unitat de salut sexual i reproductiva, unitat de conductes addictives, unitat d’odontopediatria).

A més, comptarà amb un centre d’atenció especialitzada amb diferents especialitats mèdiques, atenció a la dona, treball social, cirurgia menor ambulatòria; un centre de rehabilitació integral ambulatòria, d’atenció al dany cerebral adquirit i malalties neurodegeneratives.

I, d’altra banda, disposarà d’un centre de salut mental amb unitat de salut mental d’adults, unitat de salut mental infantil i hospital de dia de salut mental.

El Centre de Salut Pública albergarà una àrea de vigilància de la salut, una àrea de seguretat alimentària i una àrea de promoció de la salut. A més, l’Espai Sanitari comptarà amb un espai per a casa del pacient i escola de salut de 552,02 metres quadrats construïts, que se situarà en l’última planta de l’edifici destinat a centre de salut pública.

Finalment, es construirà un aparcament de 4.331,07 metres quadrats construïts per a ús del personal sanitari, situat en la planta soterrani, sota els edificis sanitaris, i una zona urbanitzada i enjardinada de 6.438,40 metres quadrats, destinada a parc de la salut.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 3 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud