25n
25N
25N

El Consell aprova un conveni amb l'INE per a elaborar les estadístiques del moviment natural de la població

També s’elaboraran l’estadística de defuncions segons la causa de la mort

El Consell aprova un conveni amb l'INE per a elaborar les estadístiques del moviment natural de la població
23/10/2020 -

El Ple del Consell ha aprovat, a proposta de les conselleries de Sanitat Universal i Salut Pública i d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, un conveni de col·laboració entre la Generalitat i l’Institut Nacional d’Estadística (INE) per a l’elaboració de les estadístiques del moviment natural de la població (defuncions, matrimonis i parts) i l’estadística de defuncions segons la causa de la mort.

Totes dues conselleries han estat col·laborant amb l’INE en la millora i ampliació de la informació estadística del moviment natural de la població i les defuncions segons causa de mort, racionalitzant els recursos públics i garantint la comparabilitat de la informació estadística en el temps i l’espai.

Aquesta col·laboració es va plasmar en la subscripció en l’exercici 2011 d’un conveni de col·laboració entre l’INE, l’Institut Valencià d’Estadística i la Conselleria de Sanitat. Aquest acord va estar destinat a regular la col·laboració en la realització d’aquestes estadístiques segons quedaven recollides en el corresponent Pla Valencià d’Estadística.

La necessitat de continuar col·laborant en l’execució de les estadístiques que els assigna el Pla Estadístic Nacional i el Pla Valencià d’Estadística, respectivament, i l’experiència adquirida en el desenvolupament de l’esmentat conveni ha aconsellat la continuïtat d’aquesta cooperació.

Les actuacions previstes en el present conveni no generaran costos ni donaran lloc a contraprestacions financeres entre les parts signants.

El present conveni es perfeccionarà amb el consentiment de les parts, i resultarà eficaç una vegada inscrit en el Registre Electrònic Estatal d’Òrgans i Instruments de Cooperació del sector públic i publicat en el Boletín Oficial del Estado. A més, aquest conveni mantindrà la seua vigència per un període de quatre anys, prorrogables per acord de les parts per un únic període d’igual duració.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 9 =