25n
25N
25N

El Consell aprova la contractació del subministrament de 262.000 mascaretes i mampares per a centres docents

El Consell aprova la contractació del subministrament de 262.000 mascaretes i mampares per a centres docents
29/05/2020 -

El Ple del Consell ha aprovat la declaració d’emergència de la contractació, per part de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, del subministrament de 262.000 màscares reutilitzables destinades a les empleades i empleats dels centres docents i seus administratives de la Conselleria i el subministrament de mampares de protecció destinades a la seu central de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Entre els materials necessaris per a afrontar la greu crisi sanitària es troben aquells que resulten imprescindibles per a la prevenció dels contagis i que afavoreixen la protecció individual, com ara mampares i màscares.

Així, davant de la urgència d’abordar les actuacions per a pal·liar aquesta situació, s’han dictat les resolucions d’11 maig, per les quals es declara d’emergència el subministrament de 262.000 màscares i el subministrament de mampares de protecció.

Per a això, Educació hi invertirà un total de 498.000 euros, dels quals 448.000 euros van destinats a l’adquisició de màscares i 50.000 euros a les mampares de protecció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + divuit =