25n
25N
25N

El Consell aprova la contractació d'emergència del subministrament de 1.800 ordinadors per a la Generalitat

El Consell aprova la contractació d'emergència del subministrament de 1.800 ordinadors per a la Generalitat
04/06/2021 -

El Ple del Consell ha aprovat la contractació, mitjançant el procediment d’emergència, del subministrament de 800 ordinadors de sobretaula, amb les seues pantalles, i 1.000 ordinadors portàtils per a l’administració de la Generalitat.

La situació social derivada de la COVID-19 ha suposat l’adopció, per part de les autoritats autonòmiques i estatals, d’una sèrie de mesures tendents a frenar la propagació del virus i, per tant, minimitzar el seu impacte en l’economia. Entre aquestes mesures destaquen les recomanacions de limitar la mobilitat de les persones, el tancament parcial de centres educatius i altres espais d’atenció al públic, etc.

La contractació, que és a càrrec de la Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DGTIC), ha sigut sol·licitada per a poder adoptar mesures precises per a contribuir a mantenir, amb la màxima normalitat, el funcionament de la Generalitat, amb la finalitat de minimitzar els efectes adversos que l’impacte de les recomanacions esmentades poguera tindre en l’adequada gestió de les competències que té assignades per l’ordenament jurídic.

Entre aquestes mesures, la Generalitat ha de facilitar la incorporació del personal necessari per a atendre adequadament la demanda de la societat i, molt especialment, els mateixos fons de reconstrucció. Per a poder seguir adequadament aqueixos plans d’incorporació, s’ha de proveir a les persones del corresponent equipament informàtic, tant per a la modalitat presencial com per a la modalitat de teletreball.

D’altra banda, mitjançant aquesta contractació es persegueix continuar dotant a l’actual personal de la Generalitat de mitjans perquè puguen exercir les seues funcions en la modalitat de teletreball, segons estableix l’apartat 1 de l’article 8 del Decret 49/2021, d’1 d’abril, que regula el teletreball en l’àmbit de l’Administració de la Generalitat.

Amb aqueixa fi, la DGTIC adquirirà 1.000 Llocs de treball Normalitzat (PTN) de tipus portàtil, 800 llocs de tipus sobretaula i 800 monitors per al seu ús conjunt.

El contracte tindrà una duració màxima de 6 mesos. L’import de la contractació ascendeix a 1.802.474,08 euros, IVA inclòs, i s’ha adjudicat a la mercantil INETUM ESPAÑA S.A.

Aquesta actuació podrà ser susceptible de ser cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) o bé a través d’algun dels instruments financers del Pla de Recuperació Next Generation EU.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =