25n
Orgull
Orgull

El Consell aprova 750.000 euros per a donar suport a la capitalitat mundial del disseny de la ciutat de València

L’objectiu és fomentar la qualitat del sector creatiu valencià després de la designació de València per la World Design Organization

El Consell aprova 750.000 euros per a donar suport a la capitalitat mundial del disseny de la ciutat de València
02/07/2021 -

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i l’Associació València Capital del Disseny per a promoure internacionalment la ciutat de València com a Capital Mundial del Disseny en 2022.

El conveni, dotat amb 750.000 euros, entrarà en vigor a partir de la data de la seua signatura i s’estendrà fins al 31 de desembre de 2021.

El disseny pot convertir-se en un dels elements identitaris d’una regió pròspera, inclusiva, creativa, sostenible i resilient. Per això l’entitat Associació València Capital del Disseny treballa per a destacar la rellevància social del disseny, promoure la seua activitat i fer valdre la qualitat del sector creatiu valencià després d’haver sigut València seleccionada per la World Design Organization.

En el marc del conveni se subvencionaran les despeses vinculades a actuacions relacionades amb la difusió i la promoció de la capitalitat a nivell nacional i internacional així com les actuacions de caràcter transversal (web, material promocional, marca, etc.). Queden inclosos també les despeses d’auditoria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − tretze =