caixa popular

El Consell aprovarà un decret urgent per a donar resposta a les conseqüències del temporal

El Consell aprovarà un decret urgent per a donar resposta a les conseqüències del temporal
21/10/2018 -

El Consell aprovarà en la seua pròxima sessió plenària un decret urgent per a donar resposta a les conseqüències del temporal que ha agranat aquesta setmana la Comunitat Valenciana i que ha arribat a deixar fins a 375 litres per metre quadrat en punts com Vinaròs.

Precisament en aquesta ciutat ha sigut on ha anunciat el decret el president de la Generalitat, Ximo Puig, que ha visitat el municipi aquest diumenge. Allí ha avançat que aquesta setmana començaran les reunions per a coordinar les tasques de recuperació i reparació dels entorns afectats per les pluges, i s’ha congratulat per la coordinació “molt positiva” entre entitats que ha “aconseguit que no hi haja hagut perill per a les persones”.

Així, aquest decret donarà cobertura a les accions que vagen eixint de les diferents reunions de coordinació en les quals participaran Generalitat, diputacions i ajuntaments. D’aquests últims, ha destacat el seu “paper fonamental” en l’anàlisi de les infraestructures locals afectades i dels camps i collites que es puguen haver fet malbé.

“En tot cas, prendrem sempre les decisions de forma coordinada”, ha assenyalat Puig, al mateix temps que ha agraït al dispositiu d’Emergències per la seua actuació en els últims dies i ha assenyalat que van a “fer tot el possible per a reparar els danys al més prompte possible”.

Per al president “hi han hagut destrosses importants” a causa de les fortes pluges, però ha expressat que “cada vegada” s’és més capaç de “cercar solucions adequades”.

D’altra banda, també ha considerat que hi han hagut “efectes positius”, en relació a la sequera que afecta el territori valencià, però ha comentat que hauria estat millor que aquesta pluja “caiguera d’una manera més raonable”.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =