25n
25N
25N

El Consell adopta mesures enfront de la pandèmia per la COVID-19 per valor de 3,3 milions d'euros

El Consell adopta mesures enfront de la pandèmia per la COVID-19 per valor de 3,3 milions d'euros
10/07/2020 -

El Consell ha validat l’emergència en la contractació de serveis i material sanitari, que han realitzat diferents conselleries per a fer front a la pandèmia per la COVID-19, per import de 3.326.000 euros.

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, que ha comparegut en roda de premsa per a explicar els acords adoptats pel Govern valencià, ha detallat les mesures que han dut a terme els diferents departaments per a fer front a la crisi sanitària.

D’aquesta manera, l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) ha encarregat a l’empresa pública Tragsa el dispositiu de suport al programa “Platges segures”, que suposa un pressupost d’1,1 milions d’euros.

Oltra ha explicat que el servei de Tragsa “consistirà en el suport a la coordinació operativa en la gestió del dispositiu, centrat en el distanciament social, la neteja i higienització i la comunicació i informació, així com en el subministrament dels mitjans materials”.

D’altra banda, pel que respecta a l’àmbit educatiu, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha adquirit 300.000 mascaretes infantils reutilitzables, per valor de 585.000 euros.

Així mateix, quant a les labors de desinfecció i mesures de prevenció, s’ha reforçat la neteja en els òrgans judicials de les províncies d’Alacant i València, en els centres Labora i en la seu de la Conselleria d’Educació i s’han adquirit mampares i gels hidroalcohòlics. L’import global ascendeix a 437.000 euros.

A més, el Consell ha validat la contractació, per part de Presidència de la Generalitat, d’espais en els mitjans de comunicació, per import de 847.000 euros, per a la difusió, fins al 31 d’octubre de 2020, d’una campanya de sensibilització en la nova normalitat per a la prevenció d’incendis forestals.

Per part seua, la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic ha contractat, per prop de 312.000 euros, el subministrament d’una bossa de 1.170 punts de xarxa “per a adequar les diferents seus de la Generalitat a les mesures de seguretat requerides per la COVID-19, espaiant els llocs de treball i instal·lant dispositius d’ús individual per a prevenir nous contagis”, ha indicat la vicepresidenta.

Finalment, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha informat el Consell de la contractació d’urgència d’un servei de digitalització i visualització d’albarans de la plataforma COVID-19; del servei de retransmissió de les rodes de premsa diàries i de la realització d’un vídeo de conscienciació ciutadana. L’import global ascendeix a 45.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =

bombers
Valencia activa