25n
25N
25N

El Consell avança al 22 de desembre el pagament de la nòmina i l'extra de Nadal dels funcionaris de la Generalitat

El Consell avança al 22 de desembre el pagament de la nòmina i l'extra de Nadal dels funcionaris de la Generalitat
05/12/2017 -

El Consell abonarà la nòmina de desembre i la paga extra de Nadal el dia 22 d’aquest mes, avançant així pràcticament una setmana aquests pagaments, la qual cosa facilitarà que els treballadors i treballadores de la Generalitat disposen en els seus comptes d’una important injecció de diners abans de les festes nadalenques.

Segons la secretària autonòmica d’Hisenda, Clara Ferrando, “la bona gestió del Consell en la sotsdirecció general de Tresoreria ens permetrà avançar uns dies l’abonament de les nòmines als funcionaris. Per a moltes famílies no és el mateix cobrar abans de Nadal que fer-ho l’últim dia hàbil de l’any perquè per a la majoria les despeses que generen les festes d’aquests dies són molt superiors i els d’un mes corrent”.

“Darrere d’eixos 150.000 empleats i empleades públics hi ha 150.000 famílies, però també infinitat de comerciants i xicotets empresaris autònoms valencians que es beneficien indirectament d’eixa injecció de liquiditat en l’economia real de prop de 487 milions d’euros. La campanya de Nadal és clau el comerç i un augment del consum redunda directament en el seu balanç de compte anual. cal recordar que segons dades d’ANGED, l’Associació de Grans Empreses de Distribució, aquestes festes concentren el 20% de les vendes anuals del comerç i fins i tot el 50% o més en algunes categories de productes com els joguets, un sector de producció molt vinculat a la nostra indústria”, ha assenyalat Ferrando.

“Les previsions de contractació per a la campanya nadalenca en la Comunitat s’eleven fins als 43.450 llocs, que representen un 12,4% més que l’any anterior. L’augment dels diners en circulació que suposa l’avançament de les nòmines dels treballadors públics en 487 milions suposa un revulsiu que serveix de locomotora per a acabar que redunda directament en un repunt econòmic general. L’avançament de la nòmina i la paga extra afecta a tots els treballadors de la Generalitat (que inclou la nòmina d’Educació), la nòmina de Sanitat i al pagament de les nòmines de l’educació concertada”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 18 =

bombers
CCCC
bombers