25n
25N
25N

El Consell accepta la transmissió de la titularitat de Fira València realitzada per l'Ajuntament de Vàlencia

Aquesta mutació demanial s’efectua amb la condició que la Generalitat destine l’immoble a la promoció de fires comercials oficials

El Consell accepta la transmissió de la titularitat de Fira València realitzada per l'Ajuntament de Vàlencia
26/04/2021 -

El ple del Consell ha acceptat la transmissió de la titularitat, mitjançant mutació demanial, realitzada per l’Ajuntament de València dels terrenys, edificis i instal·lacions en els quals se situa la Fira de Mostres de València, tal com publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

La transmissió de la titularitat realitzada per l’Ajuntament de València s’efectua amb la condició que la Generalitat destine l’immoble a la promoció de fires comercials oficials.

A més, la Generalitat queda subrogada en la posició jurídica de l’Ajuntament de València com a administració concedint en el conveni subscrit entre aquest i Fira València relatiu a la concessió dels terrenys del recinte firal, i a l’execució del projecte d’ampliació i modernització, subscrit per totes dues parts el 28 de febrer de 2002. D’aquesta manera, l’administració autonòmica assumeix en la seua integritat tots els drets i obligacions sobre Fira València com a administració responsable de la concessió.

La Generalitat Valenciana mantindrà la titularitat dels béns cedits mentre continuen afectats a l’ús o servei públic que motiva la mutació demanial i, en cas contrari, es produirà la seua reversió a favor de l’Ajuntament de València, amb la consegüent recuperació immediata de la seua titularitat.

Aquests béns immobles, que s’accepten lliure de càrregues i gravàmens i al corrent de qualsevol despesa, hauran d’inscriure’s a nom de la Generalitat en el Registre de la Propietat i en el Cadastre.

Així mateix, s’incorporaran a l’Inventari General de Béns i Drets de la Generalitat i, culminades aquestes operacions, es procedirà a l’adscripció expressa al departament competent per a la prestació del servei públic al qual estan afectes els béns.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 4 =

museo prehistoria