25n
25N
25N

Els consells de CaixaBank i Bankia es reuniran aquest divendres per a convocar les juntes de la fusió

Els consells de CaixaBank i Bankia es reuniran aquest divendres per a convocar les juntes de la fusió
21/10/2020 -

Els consells de CaixaBank i de Bankia preveuen reunir-se aquest divendres per a convocar les seues respectives juntes d’accionistes, de cara al fet que aquestes puguen donar el vistiplau al projecte comú de fusió de totes dues entitats, segons van confirmar a Europa Press fonts coneixedores.

Les reunions se celebraran després d’haver obtingut l’informe de l’expert independent BDO, requisit indispensable perquè els accionistes tinguen més informació a l’hora de valorar l’operació.

Després de la reunió dels consells, l’ordre del dia de les juntes d’accionistes serà publicat per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Les juntes d’accionistes han de convocar-se amb un mes d’antelació. Segons el diari ‘El País’, que avança la informació, està previst que la seua celebració tinga lloc a principis del mes de desembre a València.

El tancament de l’operació, que també requereix el vistiplau del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital i de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), podria tancar-se en el primer trimestre de 2021.

La combinació de CaixaBank i Bankia donaria lloc a l’entitat més gran per actius a Espanya, amb un volum de quasi 665.000 milions d’euros, unes 6.600 sucursals (4.400 l’entitat d’origen català i més de 2.200 l’entitat nacionalitzada) i una plantilla conjunta superior als 51.000 empleats (quasi 35.600 CaixaBank i uns 16.000 Bankia).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 13 =