caixa popular

Ribó: 'L'Ajuntament defendrà els interessos de la ciutat en la pròxima reunió del Consell Rector de la Marina'

Ribó: 'L'Ajuntament defendrà els interessos de la ciutat en la pròxima reunió del Consell Rector de la Marina'
15/05/2017 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, entén que el Ministeri d’Hisenda demane un intercanvi d’impressions prèvies a la reunió del Consell Rector de la Marina de València, “ja que per als representants del govern central serà la primera presa de contacte amb aquesta entitat”. El Consell Rector en un principi s’anava a celebrar demà, dimarts 16 de maig. Si bé, aquesta trobada s’ha postposat perquè els representants estatals han demanat temps per a repassar els punts de l’ordre del dia relacionats amb les qüestions econòmiques. En paraules de l’alcalde, “és absolutament normal perquè abans de parlar d’uns assumptes tan importants, com són els deutes de l’Estat, s’hauran d’informar”.

Joan Ribó ha fet aquestes declaracions, davant les preguntes dels periodistes durant la recepció als representants del Vaixell de la Pau. Ha recordat que var ser el govern municipal el que va forçar aquesta reunió i que algunes de les persones que han de reunir-se no estaven fins ara com a representants de l’entitat.

“En eixa reunió parlarem de tot. I per descomptat, dels més de 400 milions de deute, i de la forma d’afrontar-la; un assumpte que abans, en anteriors reunions, no s’ha abordat”, ha aclarit Joan Ribó.

En total a l’ordre del dia de l’esmentada reunió del Consell Rector de la Marina de València hi ha 20 punts, amb assumptes de gestió diària i altres com l’equilibri financer, ha explicat Ribó, qui ha assegurat que per a l’Ajuntament la posició d’eixida és que aquest deute es tracte com el de las Olimpíades de Barcelona o les Expos de Sevilla o Saragossa.

“València és una gran ciutat que ha acollit un esdeveniment de rellevància que s’ha de gestionar de la mateixa manera”, ha conclòs Joan Ribó, qui, en tot moment, ha ressaltat “la posició dialogant de l’Ajuntament, que vol abordar aquest problema defensat els interessos de la ciutat”.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats