25n
25N
25N

Les propostes dels xiquets i les xiquetes s'escolten durant el plenari del Consell de la Infància

Les propostes dels xiquets i les xiquetes s'escolten durant el plenari del Consell de la Infància
05/12/2017 -

Durant el plenari, els menuts han traslladat els seus suggeriments i valoracions a l’alcaldessa per fer de Picassent un poble millor.

Ahir a la vesprada, el saló de plens de l’Ajuntament va reunir novament els membres del Consell de la Infància per celebrar el plenari corresponent del curs present baix la presidència de l’alcaldessa, Conxa Garcia i la regidora d’Infància, Empar Campos. A més, també varen estar presents diversos membres de la Corporació Municipal.

La veu més jove del municipi va traslladar moltes propostes, en forma de suggeriments i reflexions sobre aspectes del nostre municipi, sobretot en la part que més afecta els menuts, com ara la seguretat viària, els parcs infantils, els actes que tindran lloc al municipi durant les pròximes festes de Nadal, entre moltes altres. Així també es va demanar per part dels infants revisar les zones on no es pot jugar a la pilota, fer una anàlisi dels drets de la infància, es va formular la celebració d’una holyrun, (carrera de colors), més zones verdes, entre moltes altres. Totes elles foren escoltades per la primera edil, qui va prendre nota i explicar tot allò que anava sorgint per establir un diàleg fluid i constructiu.

Prèviament a la celebració del plenari es varen repassar les peticions proposades durant la celebració de la darrera sessió, on algunes de les aportacions realitzades en el moment han deixat ja el seu fruit, com ara la renovació i millora de les fonts públiques i la col·locació de nova senyalització viària en els carrers pròxims a les zones escolars.

L’alcaldessa els va agrair públicament el treball previ d’anàlisi i reflexió per traslladar totes les propostes i es va mostrar molt satisfeta per l’interés i la motivació demostrades per part de cadascun dels membres en les seues propostes de millora i reflexió, així com els va demanar la seua col·laboració i participació en els actes que tindran lloc durant la celebració del Nadal al nostre municipi. Per finalitzar, va afirmar que La vostra opinió és molt important per aconseguir a poc a poc un Picassent millor. I hui ja hem vist que moltes de les vostres aportacions són ja una realitat. Us anime a continuar treballant pel vostre poble, que és la casa de tots i totes les picassentines i els picassentins.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =

bombers
CCCC