25n
25N
25N

El Consell de la Infància de Picassent celebra un nou plenari

El Consell de la Infància de Picassent celebra un nou plenari
12/12/2018 -

En 2015 es va constituir, de manera oficial, el Consell Municipal de la Infància a Picassent, una iniciativa que busca acostar l’alumnat del poble a la gestió municipal amb la finalitat d’escoltar els suggeriments i les demandes dels menuts. El Consell, format per 3 representants de primària de cada centre escolar del municipi, es reuneix una vegada al mes, amb l’objectiu de valorar, suggerir i proposar aquelles millores i necessitats per a portar-les a terme al municipi.

Ara, després de les eleccions celebrades el passat mes d’abril els i les noves components del recentment estrenat Consell de la Infància, continuen la tasca dels seus antecessors i per això, ahir a la vesprada, va tindre lloc un plenari ordinari a la sala de plens de l’edifici Consistorial on aquest organisme municipal va seure amb l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, la regidora de l’àrea d’Infància, Empar Campos i el regidor de Benestar Social, Carles Silla, per parlar i debatre sobre les propostes amb les quals han estat treballant en els darrers mesos, juntament amb la tècnica de l’àrea, Tamara Vivas.

Recordem que Picassent va rebre, recentment a Oviedo, el segell de Ciutat Amiga de la Infància. El nostre municipi es converteix així en un dels 8 pobles de la província de València reconegut per aquest distintiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 1 =

torrent