25n
25N
25N

El Consell Escolar Municipal de València analitza de manera positiva l'inici de curs

El Consell Escolar Municipal de València analitza de manera  positiva l'inici de curs
03/12/2020 -

El Consell Escolar Municipal de València s’ha reunit per a analitzar l’inici del curs escolar, i valorar el resultat de les accions preses pel consistori en matèria sanitària. Després de la reunió la regidora d’Educació i presidenta del Consell Escolar Municipal, Maite Ibáñez, ha agraït “l’esforç de tota la comunitat educativa en aquests primers mesos de curs”, i ha destacat “l’exemple que ens han donat els xiquets i xiquetes de València per adaptar-se i complir la normativa en aquest inici de curs tan difícil i tan peculiar”.

Entre altres accions, Ibáñez ha fet valdre el programa d’absentisme o la distribució de 453 tauletes digitals entre els col·legis municipals, i altres institucions educatives com el Conservatori Municipal, els Centres d’Acció Educativa Singular (CAUS) o els Centres de Dia. Aquesta mesura ha servit, segons la regidora per a “reforçar la igualtat d’oportunitats”. També ha detallat l’augment de la partida pressupostària destinada a les ajudes del material escolar per a alumnes d’infantil, que s’han incrementat fins als 400.000 euros, així com el suport a les escoles infantils a través de la gestió del xec escolar.

Ibáñez ha anunciat la creació de la Comissió Municipal d’Absentisme, un òrgan consultiu “que serà una eina molt positiva i un avanç quant a la prevenció de l’absentisme escolar, ja que comptarem amb l’assessorament de totes les parts implicades”. Durant la reunió, s’han tractat temes com les activitats extraescolars o el treball realitzat pel Consell Alimentari Municipal (CALM) per a incorporar les seues propostes d’alimentació saludable. També s’han abordat les accions realitzades pel consistori, com l’increment dels servicis de neteja. La regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, ha informat el Consell Escolar dels avanços en les obres contemplades en el Pla Edificant, que permet que es vagen “millorant i dignificant” els centres públics de la ciutat.

Per a finalitzar, s’ha tractat la Resolució de la Direcció Territorial d’Educació, Cultura i Esport sobre la designació del 16, 17 i 18 de març com a festius dins del calendari escolar de l’any 2021.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =