caixa popular

Coneix el Ninot Indultat Infantil 2019

A partir de les 17.30 hores, Pere Fuset revelarà el Ninot Indultat Infantil 2019 elegit per votació popular

Coneix el Ninot Indultat Infantil 2019
14/03/2019 -

Ha arribat un dels moments més esperats de les Falles 2019. Aquesta vesprada, a partir de les 17.30 hores, el President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, revelarà, a l’Exposició del Ninot, el resultat de la votació popular que donarà a conéixer al Ninot Indultat Infantil 2019. Totes les comissions falleres de València estaran pendents d’aquest gran anunci que tornarà a repetir-se, demà, quan es conega el Ninot Indultat 2019 de la falla gran.

Després de conéixer el resultat de la votació, les comissions falleres podran accedir a l’Exposició del Ninot per a recollir els seus respectius ninots i, així, poder finalitzar la Plantà dels monuments infantils. Durant tot aquest temps, l’Exposició del Ninot s’ha convertit en un dels llocs més visitats per valencians i turistes, que no han volgut deixar passar l’oportunitat de gaudir d’un aperitiu del gran treball realitzat pels artistes fallers, que es veurà reflectit en els monuments que ja han inundat els carrers de la ciutat.

L’any passat, el Velluter de la Falla Beteró, amb 12.631 vots, va ser el ninot infantil que va aconseguir salvar-se del foc de la cremà. Creat per l’artista faller Sergio Gómez Ferrez, aquesta autèntica obra d’art forma ja part de la col·lecció del Museu Faller. Ara, només queda esperar fins a aquesta vesprada per a descobrir quin serà el triat per a alçar-se amb el títol de Ninot Indultat Infantil 2019.

Finalment, el Ninot Indultat Infantil ha sigut el de la Falla Ciscar-Burriana.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 14 =