25n
25N
25N

Labora realitza un fòrum d'ocupació a Requena amb més de 60 ofertes de treball i tallers pràctics per a la cerca d'ocupació

Labora realitza un fòrum d'ocupació a Requena amb més de 60 ofertes de treball i tallers pràctics per a la cerca d'ocupació
10/12/2019 -

El fòrum #ConnectaLabora arriba aquest dimecres a Requena amb 11 empreses participants i 60 ofertes de treball. L’esdeveniment, organitzat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació, Labora, en col·laboració amb els Pactes Territorials, naix amb la finalitat de facilitar a la ciutadania la cerca de treball. Fins al moment, s’han inscrit aproximadament 500 persones per a participar.

L’esdeveniment s’emmarca dins de la iniciativa #ConectaLabora, amb la qual Labora està portant fòrums d’ocupació a municipis de tota la Comunitat Valenciana per a acostar els serveis públics d’ocupació a tota la ciutadania.

Aquest projecte naix de la necessitat d’intercanviar opinions i experiències sobre les necessitats del mercat de treball i el seu propòsit és contribuir a la millora de les polítiques d’ocupació.

Els fòrums #ConnectaLabora tenen tres objectius: dotar d’eines de millora de l’ocupabilitat a les persones en cerca activa de treball en la Comunitat, posar-les en contacte amb les empreses que necessiten treballadors i, finalment, divulgar els serveis de Labora i els recursos públics de les administracions valencianes.

Continguts i activitats a Requena

El Fòrum #ConnectaLabora de Requena tindrà lloc aquest 11 de desembre, en el Recinte Firal i serà inaugurat per la directora general de Planificació i Serveis de Labora, Eva Hernández, i per l’alcalde de Requena, Mario Sánchez.

El fòrum comptarà amb tallers, conferències, xarrades informatives, una zona d’estands, una altra per a realitzar entrevistes de treball i un espai de ‘networking’. Les conferències i xarrades seran sessions informatives sobre nous sectors generadors d’ocupació, el futur del treball, l’impacte de la indústria 4.0 i la revolució tecnològica, etc.

L’espai per a la celebració d’entrevistes permetrà que les persones assistents poden presentar les seues candidatures a diverses empreses en el mateix dia. Mentre que en la zona d’estands hi haurà personal tècnic per a atendre les consultes de les persones participants i revisar els seus currículums, informar-los d’on poden trobar ofertes d’ocupació, etc.

Així mateix, en l’espai de ‘networking’ es facilitarà la construcció d’una xarxa de contacte entre les persones assistents que els ajude a generar oportunitats laborals.

En un format dinàmic es realitzaran els tallers TIC, amb sessions de 30 minuts sobre ‘Feix el teu CV i carta de presentació’, ‘Cerca d’ocupació en Internet’, ‘Construeix el teu perfil en LinkedIn’ o ‘Completa el teu perfil en GVAJobs’.

També tindran lloc masterclass i workshops sobre competències específiques, emprenedoria, marca personal, etc. Alguns dels temes que tractaran són ‘Estratègies Clau per a millorar la teua ocupabilitat’ y ‘Presenta’t en dos minuts de manera eficaç’, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 13 =