25n
25N
25N

Picassent s'adhereix a la commemoració del dia de l'orgull LGTBI

Picassent s'adhereix a la commemoració del dia de l'orgull LGTBI
27/06/2019 -

Visualitzar les diferents formes d’estimar, sentir i ser que existeixen a la societat. Amb aquesta premissa gira la campanya al voltant de la commemoració del dia de l’orgull LGTBI i que es mostra ja a la façana de l’edifici consistorial a través d’una lona on tres parelles es manifesten la seua estima mútua.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Picassent, a través de la Regidoria de Benestar Social, se suma a la celebració del 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI.

Segons ha explicat el regidor de l’àrea, Carles Silla, «Volem sensibilitzar la ciutadania i reivindicar la igualtat del col·lectiu LGTBI per conscienciar dels diferents models de família que tenim a la societat perquè tots son igual de respectables».

Per la seua part, l’alcaldessa, Conxa Garcia, ha volgut destacar que, «És fonamental el paper que juguen les institucions públiques per educar des del respecte. Amb aquesta campanya volem combatre la discriminació per raó de l’orientació sexual, així com reafirmar el nostre compromís de treballar per la igualtat, el respecte, els drets i la llibertat de totes les persones».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 13 =

Informacion coronavirus