25n
25N
25N

El Congrés Local del PP de València se celebrarà el 10 de juliol, el primer de tota Espanya

El Congrés Local del PP de València se celebrarà el 10 de juliol, el primer de tota Espanya
08/06/2020 -

El Congrés Local del PP de València ciutat serà el primer a celebrar-se de tota Espanya, el pròxim 10 de juliol, i mitjançant votació assembleària: un militant, un vot, segons ha informat el PP de València en un comunicat. El president del Comité Organitzador del Congrés serà Juan Carlos Caballero, president de Noves Generacions, i tots els districtes de la ciutat estaran representats en el conclave.

Així ho ha anunciat en un comunicat la presidenta de la Gestora del PP de València, María José Catalá, després d’assistir a la Junta Directiva Nacional que s’ha celebrat aquest migdia de forma telemàtica. La data serà el 10 de juliol, abans que els congressos provincials de la Comunitat Valenciana i de la resta de conclaves d’Espanya, segons havia sol·licitat la pròpia Catalá, amb l’argument que el PP de València ciutat “és l’organització que més temps està amb una gestora”.

Catalá ha destacat que el PP de València ciutat “és un partit fort i el nostre objectiu és rearmar l’organització amb un projecte il·lusionant per a tornar a l’alcaldia de València i fer d’aquesta ciutat, la ciutat que es mereixen els seus veïns, a l’altura de la tercera capital d’Espanya”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =