caixa popular

Confiscats 3000 CDs i DVDs, dos ordinadors i peces falsificades

Amb esta operació són més de 20 els detinguts per estos delictes en la localitat de Cullera en este estiu

Confiscats 3000 CDs i DVDs, dos ordinadors i peces falsificades
29/08/2017 -

La Guàrdia Civil Cullera el passat 16 d’agost detenen a un home del qual es tenien sospites que s’estiguera dedicant a la distribució de CDs i DVDs, falsificats pel mateix en el seu habitatge de Cullera a manteros d’altres localitats properes.

Per açò, es va iniciar l’operació “ARMARIUM” per part de la Guàrdia Civil de Cullera, a fi de poder localitzar i detenir a l’autor o autors d’estos fets. Fruit dels dispositius establits i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d’este operatiu es va poder detenir a esta persona quan circulava amb una bicicleta i una motxilla de grans dimensions la qual la va tirar en veure als agents donant-se a la fugida. Sent detingut uns minuts més tard després d’un forcejament en una residència d’ancians on intente amagar-se.

La fase d’explotació d’esta operació es realitze el dia 16 d’este mes quan els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció d’un home nacionalitat senegalesa per un delicte contra la propietat industrial i un altre delicte de desobediència greu als agents de l’autoritat.

Els agents han intervingut més de 3000 CDs i DVDs, dos ordinadors i premses falsificades per a la seua posterior venda. Amb estes actuacions es pretén erradicar el comerç de còpies il·legals falsificades que interfereixen en el correcte funcionament dels llocs establits legalment.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + quinze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios