caixa popular

Confiscades prop d'1.400 paquets de tabac ocults en vehicles dins d'un ferri en el port de València

Tres homes d’origen algerià transportaven en els seus vehicles dins d’un ferri procedent d’Algèria 1.376 paquets de tabac

Confiscades prop d'1.400 paquets de tabac ocults en vehicles dins d'un ferri en el port de València
25/07/2017 -

Dins dels controls establits per la Guàrdia Civil per a evitar el tràfic internacional de contraban de tabac en el Port de València, el passat dia 21 de Juliol i en el dia de hui 25 de juliol, s’ha estés acta-Denúncia en detectar-se en un ferri en el port de València tres homes de 35,49 i 50 anys i nacionalitat algeriana que transportaven en els seus vehicles 1.376 paquets de tabac.

En el registre dels vehicles que es trobaven a l’interior d’un ferri procedent d’Algèria els agents van trobar 1.376 paquets de tabac en tres vehicles diferents.

Els paquets estaven camuflats en diverses localitzacions dins dels vehicles, com en les portes i en la roda de recanvi. Per este motiu, es va procedir a estendre acta-Denúncia a estos homes com a suposats autors d’una infracció a la Llei de Contraban.

Estes actuacions se sumen a les ja realitzades per les diferents Unitats de la Guàrdia Civil encarregades de la vigilància aeroportuària, en els dispositius establits de forma permanent i d’eixa manera poder erradicar el va traficar de contraban i substàncies estupefaents en el Port i Aeroport de València.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats