25n
25N
25N

Confirmats 3 casos de coronavirus a l'Ajuntament de Llíria

L’Oficina d’Atenció Ciutadana i la de Recaptació romandran temporalment tancades

Confirmats 3 casos de coronavirus a l'Ajuntament de Llíria
03/09/2020 -

L’Ajuntament de Llíria ha informat hui que s’han confirmat tres positius per Covid-19 en tres persones treballadores del consistori. Tot sembla indicar que no es tracta d’un focus d’origen laboral, ja que dos de les persones residixen en una altra població i la tercera és de Llíria i no havia tingut contacte amb estes.

D’esta manera, l’Ajuntament de Llíria ha adoptat el protocol sanitari de seguretat i ha procedit a tancar temporalment l’Oficina d’Atenció Ciutadana i la de Recaptació. A més, es van realitzar les proves PCR a la resta de treballadors que hagen pogut estar en contacte amb elles, que també guardaran la preceptiva quarantena, i es durà a terme una desinfecció de les instal·lacions municipals.

Està previst que estos serveis puguen reobrir la pròxima setmana amb personal que no ha treballat durant estos últims dies i han pogut tindre contacte amb les persones contagiades.

Des de l’Ajuntament de Llíria es vol tornar a demanar a tota la ciutadania prudència i responsabilitat perquè s’extremen les precaucions, perquè l’emergència sanitària continua i tots hem d’adoptar les mesures necessàries per a per a frenar la propagació del virus

Igualment, es recorda que si algú presenta símptomes sospitosos ho comunique immediatament als centres sanitaris i procure el seu aïllament per a evitar possibles nous contagis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 14 =