25n
25N
25N

Ricard Camarena: "Estem gravant la tercera temporada de 'Cuineres i cuiners' per a Àpunt"

El cuiner valencià Ricard Camarena ha confirmat en una entrevista per a València Extra que hi haurà tercera temporada de ‘Cuineres i cuiners’, la sèrie documental d’À Punt sobre la gastronomia autòctona

Ricard Camarena: "Estem gravant la tercera temporada de 'Cuineres i cuiners' per a Àpunt"
16/09/2019 -

“En aquests moments, estem gravant la tercera temporada de ‘Cuineres i cuiners’ per a À Punt“. El xef valencià Ricard Camarena, que ha aconseguit dues estreles Michelin al llarg de la seua carrera culinària, ha afirmat amb aquestes paraules, i durant una entrevista concedida a València Extra, que la sèrie documental ‘Cuineres i cuiners’, emesa en À Punt, ja està preparant la seua pròxima temporada.

Camarena, que ja va repetir l’experiència en la televisió pública valenciana, ha expressat que torna a repetir en À Punt per tercera vegada perquè li va agradar molt el resultat de la sèrie documental. El cuiner nascut a Gandia també ha afirmat que, malgrat “haver-li hagut de dedicar molt de temps a aquest projecte, estava disposat a fer-lo, perquè” creu “que algú havia de compartir una visió diferent del sector de la qual s’havia conegut fins ara, és a dir, una part molt frívola de la professió culinària”.

La cuinera María José San Román i Ricard Camarena en ‘Cuineres i cuiners’ (À Punt)

“El que faig en ‘Cuineres i cuiners’ és reconéixer el treball que amaga la cuina valenciana, donar a conéixer les persones que estan darrere d’aqueixa cuina, quines històries personals esperen, quins objectius persegueixen, quina forma de percebre l’entorn tenen… Aquesta sèrie documental dóna una visió molt àmplia del sector i del que aquest implica en la nostra Comunitat”, ha expressat Camarena.

Segons el xef gandià, abans de gravar ‘Cuineres i cuiners’, “ja coneixia la realitat culinària valenciana”, ja que ell forma “part d’ella; l’única cosa que volia en presentar aquesta sèrie era contar aquesta realitat des dels seus diferents punts de vista“. Sobre aquesta realitat, Camarena ha declarat que “la cuina valenciana viu el seu millor moment“, a més d’asseverar que “si el públic continua apostant per la nostra cuina i el turista pel nostre territori, tindrem un gran futur. Si no n’hi ha públic, no n’hi ha res”.

En l’entrevista a València Extra, la qual publicarem durant la setmana vinent, Ricard Camarena també ens ha parlat sobre la seua concepció de la cuina, sobre la seua vida abans de ser un dels millors cuiners d’Espanya i sobre els dubtes i pors que pateix tot creador culinari en confeccionar les seues obres gastronòmiques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =