25n
25N
25N

Es confirma la celebració de la XIII Setmana de l'Economia d'Alzira del 15 al 19 de febrer

En 2021 es realitzarà una edició telemàtica adaptada a les noves mesures de seguretat

Es confirma la celebració de la XIII Setmana de l'Economia d'Alzira del 15 al 19 de febrer
22/01/2021 -

Hui s’ha presentat el cartell anunciador de la XIII Edició de la Setmana de l’Economia, organitzada per l’Agència de desenvolupament Local, Idea que tindrà lloc del 15 al 19 de febrer de manera telemàtica.

La setmana vinent s’anunciarà el contingut detallat de les vora 20 intervencions per a donar continuïtat a un esdeveniment que ja s’ha consolidat a Alzira. A partir de la publicació del programa s’obrirà el termini d’inscripció per tal d’assistir.

Un dels principals objectius que es persegueixen amb la celebració d’aquestes jornades és oferir a l’empresariat i a la ciutadania en general un espai de reflexió. Durant tota la setmana se celebraran conferències, taules redones, entrevistes, que ens descobriran les claus dels nous models de negoci i les tendències empresarials actuals.

“Hem d’agrair la participació de tots els col·laboradors, empreses, entitats i treballadors municipals que s’han ocupat a fons per a mantindre, en aquest any tan especial, aquest punt de trobada dels diferents agents de l’economia”, afirmen des de l’organització.

Per tercer any consecutiu s’ofereix l’espai d’empreses, que ja té confirmats una desena de participants. Fins al 3 de febrer, les empreses interessades poden inscriure’s en aquest espai on, els caps de recursos humans porten a terme seleccions de personal per a cobrir les diferents necessitats.

Es comptarà amb més de 60 ponents i com en passades edicions, la col·laboració de l’AEA, Associació empresarial d’Alzira. De nou participaran representants de la Generalitat i empreses privades que donaran suport amb el seu patrocini.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =