25n
25N
25N

Queda confinada una residència de majors a Torrent pel dràstic augment de positius

La Conselleria de Sanitat intervé el centre de majors Lope de Rueda

Queda confinada una residència de majors a Torrent pel dràstic augment de positius
03/09/2020 -

La residència Lope de Rueda de Torrent hauria sigut intervinguda per la Conselleria de Sanitat Pública i Universal a causa de l’augment considerable de positius. El centre de majors acumula més de 40 positius entre residents i treballadors, per això, una dotzena de sanitaris de l’Hospital General ha entrat a substituir part de la plantilla, que es troba de quarantena a l’espera de resultats PCR.

A la fi d’agost es van realitzar proves PCR en els centres i estaven “nets” de Covid-19, per la qual cosa el contagi s’hauria manifestat en aquests últims 10 dies possiblement. L’explosió de contagis en la residència podria ser l’eix de l’increment de positius patit pel municipi en els últims dies, atés que els contagis s’han elevat en 105 en l’última setmana.

La Conselleria de Sanitat ha enviat diàriament a sis infermers a la citada residència perquè es facen càrrec de les cures dels ancians mentre es recupera la plantilla.

Precisament fa unes setmanes, amb el nou decret sobre restriccions sanitàries, es va endurir l’accés als centres de majors de tota la Comunitat Valenciana, encara que sembla no haver sigut suficient perquè el virus no entre en les residències. També es coneixen casos en la residència Santa Elena, la residència El meu Vedat -on es van produir la gran part de les defuncions per aquesta pandèmia- en la població alacantina.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =

museo prehistoria