25n
25N
25N

Un segon positiu al col·legi de Rafelbunyol obliga a confinar una altra classe

Un segon positiu al col·legi de Rafelbunyol obliga a confinar una altra classe
11/09/2020 -

Un segon positiu per coronavirus a col·legi d’infantil i primària (CEIP) Els Germanells de la localitat valenciana de Rafelbunyol ha obligat a confinar una altra classe, segons ha informat l’Ajuntament en xarxes socials.

Es tracta del mateix focus familiar de la primera persona contagiada en aquest centre escolar, que en haver estat en contacte amb el primer positiu, es troba aïllada des del dimarts en el seu domicili.

A conseqüència d’aquest resultat, s’ha confinat a l’alumnat de l’aula del segon positiu, han assenyalat les mateixes fonts.

Al llarg del dia s’aniran rebent nous resultats i es practicaran noves PCR. Des del consistori han manat tot el seu suport a la família afectada i li han traslladat “molt d’ànim”. Així mateix, han agraït la “magnífica” labor que ha realitzat tant Salut Pública com el Centre de Salut de Rafelbunyol, així com l’equip directiu del centre educatiu.

Cal recordar que els grups d’alumnes de menor edat s’han dividit en grups de convivència estable –els anomenats grups bambolla– de fins a 20 estudiants i que el protocol contempla l’aïllament i la realització de proves quan sorgisca algun positiu de coronavirus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 12 =