25n
25N
25N

Conferència 'Un passeig per la “Història de Gandia”' a la Biblioteca Central

Conferència 'Un passeig per la “Història de Gandia”' a la Biblioteca Central
25/11/2019 -

La Biblioteca Central de Gandia anuncia la primera sessió del nou cicle de conferències Un passeig per la “Història de Gandia”, destinats a promoure la història, cultura i patrimoni de la ciutat. Les conferències, dividides en 8 temes diferents, es realitzaran amb una periodicitat mensual, un divendres al mes, i comptaran amb la col·laboració d’experts en cadascuna de les matèries escollides.

En aquesta ocasió el tema serà “Els molins de la Safor en el record”, impartida per Fernando Sendra. Tindrà lloc el divendres 29 de novembre a les 19.30 h. a la Sala d’Actes de la Biblioteca Central.

Els molins han tingut un paper destacat en la vida quotidiana dels nostres avantpassats. Les collites de blat, d’arròs i altres cereals hi eren transformades abans de constituir el principal aliment de la societat tradicional.

Els molins són, doncs, llocs centrals en la cultura popular valenciana i universal, alhora que lloc d’esbarjo i barret dels llauradors, perquè no oblidem que estaven situats en uns indrets encisadors al costat de l’aigua corrent i envoltats de grans arbres.

Toni Ordiñana, coordinador de les biblioteques, ha destacat: “L’objectiu d’aquestes xerrades és donar a conéixer la història i el patrimoni de Gandia” i convida a assistir-hi a qualsevol interessat en el tema.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + vint =

CCCC
activem alfafar