caixa popular

Consol Castillo participa en la II Conferència contra la Fam a Madrid

Consol Castillo participa en la II Conferència contra la Fam a Madrid
01/06/2017 -

La regidora de Benestar Social i Agricultura, Consol Castillo, participa hui en la II Conferència Contra la Fam, que se celebra a Madrid, una trobada que reuneix experts i representants polítics de distints municipis per a reflexionar, intercanviar experiències i proposar iniciatives al voltant de la nutrició, l’accés als recursos alimentaris, i la producció sostenible. Castillo donarà a conéixer les iniciatives impulsades en el marc de València, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2017.

La regidora d’Agricultura participa en el panel titulat “Ajuntaments pel dret a l’alimentació”, una trobada moderada pel periodista Javier del Pino, en què també està prevista la participació de l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena; la regidora delegada de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Ortíz; el primer tinent d’alcalde i regidor delegat de Polítiques Socials de l’Ajuntament de Vitoria-Gasteiz, Peio López de Munaín, i el representant especial de la FAO a Espanya, Ignacio Trueba.

L’auditori Caja de Música del palau de Cibeles és l’escenari d’aquesta trobada plural, que ha començat aquest matí amb la conferència marc pronunciada per Juan Carlos García Cebolla, senior officer, director de l’Equip del Dret a l’Alimentació, FAO.

Aquesta II Conferència parteix de la primera edició de la trobada, celebrat fa dos anys, que va concloure amb la firma de l’anomenat Pacte contra la Fam. En aquesta ocasió, la convocatòria pretén posar l’accent en el paper dels municipis i en la necessitat d’impulsar un marc legal concret que reforce el reconeixement del dret a l’alimentació com a dret bàsic i fonamental.

El programa de la jornada inclou una sessió monogràfica sobre els criteris i propostes de la Carta contra la Fam, i la taula redona titulada “Sistematització i perspectives” en què, entre altres ponents, intervindrà el comissionat especial de València, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2017, Vicente Domingo.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris