25n
Orgull
Orgull

La Confederació Espanyola de Societats Musicals decideix traslladar la seua seu a Llíria

Aquesta decisió, que exemplifica l’estreta col·laboració que existeix entre la CESM i l’Ajuntament, va ser ratificada dissabte passat per la seua junta de govern

La Confederació Espanyola de Societats Musicals decideix traslladar la seua seu a Llíria
23/06/2021 -

La Confederació Espanyola de Societats Musicals (CESM) ha decidit traslladar la seua seu a Llíria. Aquesta decisió va ser ratificada per unanimitat, dissabte passat, per la junta de govern de la mateixa CESM.

Aquest projecte posa de manifest, una vegada més, l’estreta relació que existeix amb Llíria, que amb el seu segell UNESCO, i especialment a través de la gran labor de la Unió Musical i la Banda Primitiva, s’ha convertit en un col·laborador fonamental per a les societats musicals.

El seu president, Vicente Cerdá, i el tresorer de la CESM, Luis Vidal, s’han reunit aquest matí amb el primer edil, Manolo Civera, el president de la Confederació Europea de Músics Jubilats i Tercera Edat (CEMUJ), Carles Subiela, i el president de la Banda UDP, José Zaragozá.

En aquesta trobada han traslladat als presents les peculiaritats d’aquest nou projecte de seu, a més de posar-se sobre la taula altres iniciatives educatives, socials i artístiques que s’estan desenvolupant gràcies a la implicació de totes les institucions que han estat presents la reunió. Luis Vidal ha volgut recalcar “la sensibilitat i la dedicació del consistori i de la localitat, que sempre han atés amb atenció les reivindicacions i les propostes de la CESM”.

Per la seua part, l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha manifestat que “aquest projecte de la CESM serveix per a reforçar el lideratge de Llíria en el moviment de reivindicació de la música com una eina per a trencar fronteres i unir a les persones”. “Des de Llíria continuarem treballant perquè aquest tipus de decisions puguen tindre recorregut en el marc estatal i europeu”, ha explicat el primer edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + cinc =