25n
25N
25N

Coneix quines són les tendències en moda infantil per a 2020

Coneix quines són les tendències en moda infantil per a 2020
20/01/2020 -

El nou any ha arribat i amb ell, les noves tendències en moda per al 2020. Actualment, vivim en una societat marcada per una gran quantitat de marques que reflecteixen el seu estil en cadascuna de les seues peces. Camises, suèters, pantalons o sabates són alguns exemples de peces de moda que renoven el seu estil periòdicament. Si parlem de moda que ens encante, hem de fer esment de la moda infantil, on les tendències vénen xafant fort per a l’inici d’aquest nou any. D’aquesta manera, Moda minis es converteix en una excel·lent opció per a trobar els millors productes en roba infantil que continguen les tendències actuals en moda. En aquest article destacarem quines són aquestes tendències del nou any en moda infantil.

Què contenen les noves tendències en moda infantil?

L’arribada de les noves tendències poden arribar a confondre a les persones, que desconeixen com han de vestir amb roba de bebé als seus xicotets. Afortunadament, en el recinte firal IFEMA, es recull cada any la Fira Internacional de Moda Infantil (FIMI), on tenim l’oportunitat de conéixer i impregnar-nos de les tendències en roba de xiquet i roba de xiqueta.

No obstant això, la veritat és que aquesta fira se celebra durant els mesos d’estiu, per la qual cosa els pares i mares necessiten saber amb anterioritat quines són les tendències. Si parlem d’elles, necessitem esmentar que els estampats, teixits nous i roba acolorida arriben per a quedar-se. A continuació, destacarem cadascun d’aquests elements, començant pels colors.

L’arribada del fred, la pluja i els dies més foscos, comporten al fet que utilitzem roba infantil amb tonalitats més neutres. El beix, el salmó o el camel són colors que sempre són tendència durant les temporades més fredes i enguany continua sent així. Per a les mamàs i papàs que vulguen veure als seus fills amb una mica més de color, sempre poden triar altres tonalitats com els verds, els blaus o els porpres que els donaran un toc de color. En aquest aspecte, l’ideal és estudiar prèviament com combinar els diferents colors perquè els nostres bebés vagen ideals.

Respecte a quina mena de peces podem comprar per a ells, trobem les camises llises i els pols com un must durant aquesta temporada. Dins d’aquesta mena de peces, podem trobar de diferents estils, però sempre hem de fixar-nos que siguen absents d’estampats. Quant als suèters, les manguetes bollades i els volants es converteixen en una opció perfecta. També són tendència els suèters i blusetes que continguen estampats infantils amb motes o amb animalons.

Quant als pantalons, l’ideal és que tinguen goma en els turmells, però que siguen folgats, perquè els nostres xicotets puguen anar còmodes. Els tons grisos són els més adequats, ja que és un color neutre que es pot combinar amb gran facilitat amb la resta de peces que porte el nostre bebé. Ara que coneixem quins són els aspectes que hem de tindre en compte per a vestir als nostres fills, és el moment d’adquirir aquestes peces i il·lusionar-nos amb el fet que els nostres fills vagen moníssims i a la moda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 13 =