25n
25N
25N

Un total de 122 conductors van passar a disposició judicial al març per delictes contra la seguretat viària

Un total de 122 conductors van passar a disposició judicial al març per delictes contra la seguretat viària
14/04/2020 -

Un total de 122 conductors van ser posats a disposició judicial el mes de març per l’Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil en la Comunitat Valenciana, la major part d’ells per conduir sense permís o per fer-ho sota els efectes de l’alcohol.
Es tracta d’una xifra molt inferior a la de febrer, quan van ser 211 els conductors que van passar a la disposició de l’autoritat judicial. Es dóna la circumstància que a mitjan març el decret de l’estat d’alarma per la pandèmia del coronavirus va establir limitacions als desplaçaments.

De les dades de març, segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat, es van posar a disposició judicial 55 conductors sense permís o llicència, 64 per fer-ho sota els efectes de begudes alcohòliques, un per conduir amb drogues en l’organisme, un per conducció temerària i un per excés de velocitat.

Per províncies, en la de València es va actuar contra 23 conductors per mancar de permís o llicència, 37 per conduir sota els efectes de l’alcohol, un per conduir amb drogues en l’organisme i un per conducció temerària.

A la província d’Alacant va haver-hi 24 casos de conductors sense permís, 20 que conduïen sota els efectes de begudes alcohòliques i un va ser posat davant el jutge per velocitat excessiva.

Finalment, a la província de Castelló es va actuar contra 6 conductors per mancar de permís i contra altres 7 per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =

CCCC
torrent